SADOLIN BASE FAVÉDÖSZER 2,5L

SADOLIN BASE FAVÉDÖSZER 2,5L
Teljes védelmet nyújt a faanyagnak, mélyen behatol a fa pórusaiba, csökkenti a fa szívóképességét, és ersíti a fa szerkezetét. Gátolja a száraz fa nedvesség hatására bekövetkez duzzadását, vetemedését.
10 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Szénhidrogén oldószer alapú fakonzerváló; kültéri impregnáló alapozó. pórusaiba és hidat képez a fa és a falazúr filmje között, így fokozza a falazúr tapadását a felülethez. Védi a fát a farontó gombákkal, kék elszínezdést okozó gombákkal szemben. Lakossági, szakipari és ipari felhasználásra. 8. terméktípus- faanyagvédő szer.

A 2. és 3. felhasználási osztályba tartozó, talajjal és/vagy élovízzel közvetlenül nem érintkez kültéri fenyfa és keményfa felületek alapozására alkalmazható, pl. homlokzati ablakok, külső ajtók, faburkolatok, faereszek, kerítések, fészerek. Beltérben nem használható, kivéve homlokzati ablakok és külső ajtók kezelésére. A felsoroltakon kívül más kártevők ellen és más mennyiségben nem használható. Idjárási igénybevételnek kitett fafelületeket Sadolin Base HP-vel végzett alapozás után színes kültéri, lazúrral kell átvonni, a bevonat folyamatos utókezelésérl gondoskodni kell.

Nem alkalmazható: játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezeteinek valamint élelmiszerekkel, takarmánnyal közvetlenül érintkezfaanyagok védkezeléséhez. A vízben él szervezetek védelme érdekében a terméket és a kezelt fát nem szabad vízi környezet (folyók, tavak, stb.) közvetlen közelében használni.
Adatok
Cikkszám
5992457507070
simplepay_hu_v2