MAPEI KERACOLOR FF FLEX 2KG 130 JÁZMIN

MAPEI KERACOLOR FF FLEX 2KG 130 JÁZMIN
2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A Mapei Keracolor FF Flex fugázó fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, DropEffect® technológiával készült, vízlepergető tulajdonságú, cementkötésű fugázóhabarcs. Alkalmazható 6 mm fugaszélességig.
Bármilyen (egyszer, vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámiaburkolat, terrakotta, kőlap burkolat (természetes kőlap, márvány, gránit, műkő stb.), üveg és márványmozaik burkolat fugázására. Könnyen felhordható, sima, tömör fugázást biztosít bel- és kültéri padlón, valamint falon. Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint más helyiségben, sima és fényezett padlófelületek fugahézagainak kitöltésére. Olyan hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz. A javasolt vízmennyiséggel bekeverve és helyesen alkalmazva alacsony vízfelvételű; jó vízlepergetési tulajdonságú; jó nyomó- és hajlítószilárdságú, fagyás-olvadási ciklusoknak jól ellenálló lesz. Kitűnő a tartóssága, kismértékű zsugorodás jellemzi, nem érzékeny repedezésre és jó ellenálló-képesség jellemzi a gyenge (pH > 3) savakkal szemben.
Bedolgozási idő: kb. 2 óra, járható: kb. 24 óra múlva, teljesen terhelhető: 7-10 nap múlva.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Adatok
Cikkszám
3643543543533